Esittelyni ei turhia krumeluureja kaipaa; nelikymppinen nainen, pituutta kokonaiset 163 cm ja painoa mahtavat 115 kg. Yleisolemus tämän kokoiseksi kuitenkin jonkun mielestä luultavasti siisti, nuorekkaan trendikäs ja ehkäpä liioittelemattoman seksikäskin, jos nyt sattuu tämän muotoisista pitämään. Vatsan (vyötäröstä ei ehkä kannata puhua) ympärys valtava, reidet niin pulleat, ettei ilma kierrä kriittisellä alueella, pohkeet ja käsivarret paksut ja rinnat melkoisen uhkeat. Kasvot ovat kantikkaat ja kaksoisleualla varustetut sekä aina kevyesti meikatut. Hiukset ovat puolipitkät ja muodikkaasti leikatut.

Olotila on tällä hetkellä vähän masentunut, koska paino on alkanut ahdistaa. Liikkuminen hengästyttää helposti, unettomuus vaivaa, selkä oireilee, lonkat jumittuvat ja polvet eivät meinaa kestää. Mitään ei jaksa tehdä, mikään ei huvita ja siksipä on mukava vain olla, datailla ja syödä herkkuja! Töissä on pakko jaksaa ja olla aktiivinen ja näyttää, että kaikki on hyvin.

Ihmissuhde rakoilee, tai ehkä ei edes rakoile, vaan on pysähtynyt veli-sisko asteelle. Mies haluaisi, minä en... Pinna on kireällä ja se näkyy myös teini-ikäiselle jälkikasvulle.

Tässäpä minä... Miltäpä kuulostaa?