Terveppä teille! Ette arvaa, mitä olen touhunnut pari päivää... Ja tunnustan, muutaman kerran aikaisemminkin muutamien kuukausien ajan, mutta nyt vasta oikein vimmalla. Olen lukenut kaikki foorumin jutut täältä, täältä ja täältä sekä lisäksi kolunnut virtuaalimaailmasta kaikki aiheeseen liittyvät faktat, lääkäreiden artikkelit jne.

Tosiasia on se, ettei tällaista massaa (BMI 43,3) meinaa saada näinkään uppiniskainen ihminen pois, ei sitten millään. Ääneen en ajatustani ole vielä kenellekään sanonut, miettinyt, jahkaillut ja vatvonut vaan omassa mielessäni. Pelottaa, jos sanon sen ääneen, asia ehkä meikäläisen tuurilla tyssää johonkin siellä terveyskeskuslääkärissä ensi maanantaiaamuna.

Lisäksi sitä ihminen vuosikymmeniä itseään peilistä katsoessaan inhoaa itseään, mutta jollain sairaalla tavalla alkaa hyväksyä itsensä, eikä huomaa sitä sairaalloista lihavuutta itsessään ennenkuin paikat alkaa hajota ja sairaudet uhata. Toisaalta myös huomaa oman lihavuutensa vasta sitten, kun vertaa itseään toiseen samankokoiseen ihmiseen, jota pitää sairaan lihavana! Ihminen on kummallinen eläin sokeutuessaan omalle itselleen näin!

Taidanpa tästä vaihtaa kohta sivustoa ehkä tänne...!