Huonot uutiset Itku

Piipahdin etelänaapurissa suuren meren toisella puolella ja melkein kaikk´ rahat on mänt. Tuhlailua ei hillinnyt edes sikäläisten juhannus, joka oli sukenut noin puolet kaupoista, kaikki riivatun alekaupat olivat auki!

Hyvät uutiset Hymy

Vaikka rahat meni, niin paljon hyviä vaatteita tuli hankittua lapsille (teini-ikäisille): legginsejä, paitoja jne. Meikäläisen kokoiselle ei ollut kuin ruusukuvioisia tunikoita, jotka eivät nyt oikein uponneet. Yksi paita tosin vähän jäi vaivaamaan... Ehkä haen sen sitten, kun on uumaa, jota näytellä. Muutamat alushousut ostin, siis sellaiset suuret teltankokoiset, joihin on laitettu pitsiä jotta olisivat muka seksikkäät.

Erittäin hyvät uutiset Nauru

Terveyskeskuslääkäri soitti tänään. Kaikki labrakokeet (sokeriarvot, kolesterolit, kilpirauhanen) olivat kondiksessa. Toimitin tuki- ja liikuntaelinoireita ja -hoitoja koskevat potilaskertomukset sekä vanhat laihdutuslääkereseptit muutama viikko sitten hänelle ja niiden perusteella hän laittaa lähetteen joko oman kotikaupunkini keskussairaalaan tai pääkaupunkiseudun sairaalaan erikoislääkärille leikkausarviointia varten. Tarkkaa ruokapäiväkirjan pitoa pitää jatkaa edelleen, koska myös se puoltaa leikkaukseen pääsyä. Jipii, jihuu ja kaikki muut hehkutussanat myös! Tosin liian aikaistahan tämä on hehkutella, koska vasta erikoislääkäri tekee lopullisen päätöksen. Ehkä vihdoinkin pääsen joskus vielä liikkumaan, kuten kaikki terveetkin ihmiset!